Hus,hus,hus,hus

2011-08-12 @ 06:29:32
Jag fick precis mail fran real estaten som har hand om huset vi vill flytta in i NU!
Vi fick det inte :( Fy fan! Jag ar sa upprord! Jag vill inte stanna i det har sketna huset tills det trillar ihop pa oss! Jag vill bort, bort fran all possum-skit i tradgarden, bort fran alla jattemuterade tarantellorna i tradgarden, jag ar trott pa skiten jag vill ut nu!

Suck.

Jag la upp ett album pa facebook haromdagen, och jag rader alla att ga in och kolla, inte bara for att det ar roliga bilder, men for att lasa alla pappas kommentarer, jag skrattade sa jag tjot nar jag klickade igenom dom!! :)

Brollopsdagen firades med jattegod middag, vanta har jag inte redan sagt det? Och att vi akte till casinot efterat och spelade pengar? Kanns som jag redan namnt detta, men men. Det var en jatterolig kvall, och vi hamtade upp Kody strax efter midnatt, han sov sa gott i Karen och Toms sang da :) (Kul for dom har inte ens sitt egna barn i sin sang!)

Idag plockar jag och styr, imorn kommer Jacks familj.
Jag och Kody var hos Dr Sidhu imorse, Kody fick spruta sa nu ar han immun mot vattenkoppor, bra dar. Vi fick aven dalig nyhet att han an en gang fatt urinvagsinfektion, sa nu blir det antibiotika, pa torsdag ska vi gora ultraljud pa njurarna och efter det ska vi aka in till womens and childrens hospital dar dom ska gora en "procedure" pahonom. Det ar inte bra nar sma pojkar far urinvagsinfektion mer an en gang innan dom ar 5 ar, och detta ar nu Kodys andra :( Sa da blir mamma ledsen nar hon far sadana besked, men det ar ju varre for Kody.
Sa nar vi kom hem fick han ata choklad-musli och se pa Pippi, nu ligger han och snusar i varan sang. Att Kody har ett eget rum ar sant sloseri med plats, det enda som anvands dar inne ar hans byra och skotbordet.

Nu ska jag leta vidare efter hus, hall nu alla era tummar at oss, det verkar som vi kan behova det!

Ha det gott!

Ciao!

Kommentarer

Postat av: Martina

Vaccin mot vattenkoppor låter bra! Har inte kommit hit vad jag vet.. Är fortfarande inte säker på om det var vattenkoppor valle hade förut..

2011-08-12 @ 10:05:46
URL: http://fantasiee.wordpress.com

Postat av: ruski ruski

Åh nej vad synd med huset! Håller alla tummar jag har (2 st om du undrade) för att ni hittar nytt snart!

Funkar tranbär på pojkar oxå? Eller citron? Med urinvägsinfektionen menar jag?

Vad är för procedure? Snip snip :/??

2011-08-12 @ 11:16:19
URL: http://catenett.blogg.se/

Postat av: emma

Vad tråkigt med huset. Visste inte ens att det gick att vaccineras emot vattenkoppor mer än då du och Cat prata om det :)

2011-08-13 @ 09:32:58
URL: http://emma86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback