Nya huset!!!!

2011-09-30 @ 04:01:21

Jag har försökt ta bilder på nya huset men korten blir inte like bra som verkligheten (vi behöver en ny kamera) så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Ni får nog vänta lite med husbilderna.
Huset har iaf 4 sovrum, ett L format vardagsrum, kök med stor matplats och värmespis tänk kakelugn i plåt, Tv rum, badrum med badkar och dusch, en ensuite med toa och dusch, bra storlek på tvättstuga och uteplatsen är undercover. Vi trivs mycket bra!





Till vänster från byrån är dörrarna in till TV rummet och till vänster om dom köksbord, värmespis mm. Kortet är taget från köket.




Busungen leker med kryddor i skafferiet, strax efter att kortet är taget upptäcker jag att han har cayenne peppar på fingrarna. Sen gnuggade han sig i ögonen Aouch! 





Kody har fått en ny high chair, och grinden är till köket för han får inte vara där i nya huset. Så det händer att jag går och gömmer mig där ibland för att få va ifred haha!





Mina fina killar tittar på Pippi i sängen! Man får göra sånt när man är sjuk nämligen :)





Vi hade en LCD skärm som vi inte använde som får agera sovrums TV!



Kody verkar vilja äta idag och det känns ju skönt, det är inte mkt som har gått ner dom här sista 6 dagarna!

Nu är det dock gnälligt värre så måste avsluta!

 

Ciao

Kody är sjukis

2011-09-28 @ 13:09:51


Sjuklingen får hemmagjord tranbärs-isglass, stackars liten...

Gmomo 50 år!

2011-09-23 @ 03:15:13


Trött efter ett bad i gamla huset. Höll på att somna på stolen!

Jag ska snart börja uppdatera med dagens outfit igen, och även lägga upp bilder på nya huset som vi trivs så bra i, men först måste jag hitta sladden som man kopplar in i datorn så jag kan föra över bilderna från kameran. Detta kan ta ett par dagar men förhoppningsvis hittas den snart!

Igår fyllde min mamma 50 år UNG så trevligt! Dom åker till Spanien idag för att fira ordentligt, vi önskar vi kunde kommit och grattat, speciellt eftersom Kody precis har lärt sig säga mormor (gmomo) men vi får ta det i februari när dom kommer hit istället!

Jobbintervjun gick bra igår för det administrativa receptionist/ärendespringande jobbet, frugan verkar vilja ge mig jobbet men jag tror maken/ägaren vill ha någon med erfarenhet, vilket är fair enough! Det blir inga tårar spillda om jag inte får jobbet, och Kody är glad så länge han slipper dagis :)

Idag ska Jack och jag på bröllop, Adam som var best man på vårat bröllop ska gifta sig med Kaye från amerikat, och dom planerar att flytta dit om nått år eller så! Kody ska vara hos Jacks gamla boss Paul, hans fru Emma ska passa honom och då får han leka med deras pojkar Orlando och Sonny så det blir nog roligt för honom!

Min bilkörning går helt ok, det blir jag som hämtar Cathrine på flygplatsen om 3 VECKOR OCH 5 DAGAR WOOHOOOOO!!!!

Jag hoppas på att ha alla nödvändiga dokument till mitt visum i början av nästa vecka, ska bli så skönt när vi väl har skickat iväg det! Väntar på en polis check bara.

Ha det gott allesåsammens!

Ciao

Hej all glada!

2011-09-21 @ 01:33:31
Ursch så jobbigt det är att inte ha internet på datorn! Enabrt i mobilen och där kan jag mest använda facebook och ebay, bloggandet verkar inte funka alls tyvärr!

Idag kommer min telefon ringa ang ett receptionist jobb, jag har inte fått så jättemycket information om jobbet, det är min väns personliga tränares man som vill ha någon som jobbar från deras hem vilket låter sådär spännande om jag ska vara ärlig, jag ville ju ha ett jobbb så jag kunde komma ut och träffa folk! Men men det kanske kan vara bra att börja nånstanns med! Jag hade tänkt börja plugga snart eller iaf ta några kurser här och där så jag vet vad jag vill syssla med så jaa jag vet verkligen inte. Jag ska fråga hur många timmar i veckan det är, vad mina jobb duties skulle vara, vad lönen ligger på... Måste känna att det är värt det för jag tror det är fem dagar i veckan fast bara några timmar varje dag, och Kodys dagis kostar 400 kr per dag oavsett hur länge han är där... Så det är mkt att tänka på. På det sättet är det bättre att jobba 3 långa dagar i veckan, billigare med dagis så mmm det är mkt att tänka på. Kommer det verkligen vara värt det?

Ska bli intressant att se vad han säger, jag är nog inte den enda han ringer :)

Ha det gott och till min familj skype i helgen vore kul!

Blandat inlägg

2011-09-08 @ 03:12:10

(8sept)
Hej!!

Jag har inte internet på nya placet än, det kommer fixas i veckan så jag ber om ursäkt för blogg-torkan!
Jag har inte haft tid att ta kort så jag har tyvärr inga att ladda upp idag, det får oxå ske nästa vecka!

Kody har iaf fått en ny säng, en barnsäng för han klarar ju inte av att ligga i en spjälsäng, han tycker inte om att vara instängd, han tycker om att ha frihet! Så när jag skulle lägga honom i hans nya säng igårkväll vid 20.00 så somnade jag med och vaknade 22.00, så då gick jag och la mig med en gång. Vaknade väldigt hungrig eftersom middagen uteblev, Kody sov halva natten i sin säng sen vaknade han så Jack gick och hämtade honom, vi ropade på honom men han ville inte lämna sitt rum, jag borde ha gått in och lagt mig men Jack gick och hämtade honom innan jag han yttra mig.


(11 sept)
Ok jag försökte uppdatera bloggen häromdan men ovanstående är det enda som sparades och tid är nåt jag inte har längre.

Ny placet är mkt älskat, vi måste bara kirra internet nu så känna det bra!
Jag väntar på att få tillbaka polispapper för mig och Jack, det är ju dags att ansöka om mitt permanenta visum nu och går det igenom så är ju allt kirrat å klart!

Nu ska vi åka till ett ställe där Kody ska få rida på en ponny! Jag ska ta kort!
Jag har tagit kort på huset men jag har inte tid att lägga upp bilder nu.
Det är ju iuförsig boxes överallt så det ser inte så jätte kul ut, men oj vad ja älskar mitt nya hem!

Ha det gott allihop!

I oktober kommer Ryssan hit har jag skrivit det??? Världens bästa syster kommer hit och stannar i 3 månader wohooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha det gott

Ciao

Tajtsisar!

2011-09-02 @ 01:05:05

Så här har vi äntligen onsdagkvällens outfit, gina jeanstights, ryssans gammla linne, min kapphal kavaj som är 10 år gammal och stövletter med nitar från valleygirl!


 



Till det hade jag mina för tillfället favorit-örhängen! Dom blandar sig in snyggt med håret!








Förrgårdagens outfit var simpel, tajts stövlar och virkad tröja från gina tricot, jeans jackan från gran canaria (yes 10 år gammal) och sjal från primark i england! Hmm, så min outfit denna dag var alltså brittisk, spansk, svensk och australiensk (stövlar och tajts). Rätt häftigt :)


Jag tog tyvärr inte kort på gårdagens, men det var tajts även där med en rosa tunika och flip flops, igår var det sommar! Och idag är det sommar med yey! Lekparken here we come!

Ha det gott, vi hörs lite senare!
Ciao

Segt internet är inte populärt

2011-09-01 @ 14:58:55
Internet är så där bedrövligt segt som det bara kan vara i australien, dom ligger lite efter i utvecklingen när det gäller bredband. Bland annat.
Men vädret är fint, våren började idag med 25 grader, imorgon ska det vara 26, så jag tror att våren är min favvo årstid här i Adelaide!

Idag fick jag äntligen åka till nya huset, jag gillart men Jack är lite orolig för garageUPPfarten, väldigt brant, finns inte en chans att man kan putta upp en barnvagn med ett barn i inte, jag kommer få parkera vagnen, gå in med Kody och sen gå ner och hämta vagnen... Haha att det ska vara så svårt att få ALLT man vill ha :)

Jag försöker ladda upp bilder på gårdagens outfit samt dagens, men som sagt, internet är fruktansvärt segt så kan hända att jag måste skjuta upp det ännu en dag.

Jack är helt galet upptagen med jobb och har konstant 11 timmars dagar och måste även jobba lördagar vilket suger för mig, och honom med såklart och även för Kody, men det är bra att han har mkt att stå i det betyder att det bara går bättre och bättre för företaget vilket såklart är vad vi vill!

Jag väntar på att Ryssan ska fatta sitt beslut snart, och vi vet ju alla var min röst ligger. Idag började det även pratas om att rummet med ensuite kan tänkas vara "ledigt" till preliminär ankomst.... Mhm

Tror inte bilden kommer funka så jag får kirrat imorn! Nu måste jag sova klockan är ju 22.30!! Jeez!

Natti natt (säger Kody när han ska sova)


ciao!



 

Mixipix

2011-09-01 @ 02:39:24

satan, Jack tog med kameran till jobbet, jag som skulle uppdatera gårdagens outfit, gick ut på middag med mamma gruppen, men vi lämnade barnen hemma! jag lovar att lägga upp den senare.

istället får jag bjuda på lite sånt här








Kody vill börja sin karate karriär tidigt!





Han övar varje dag :)



Nyvaken och viker strumpor!



 

Tittar på fina kortet han fick av g-moster Eva!

 



Jacks pride and joy med hans egendesignade logga på sidan!




Skicka iväg ett "lycka till med jobbet"- email vetja!





Jack tänkte att det var lika bra att slå två flugor i en smäll så jag och Kody lär oss köra samtidigt!





Gå balansgång är lycka!




Jack är uppdressad i sin nya Gant tshirt påväg till AAMI Stadium för att kolla på football i en privat loge!


Så nu ska jag fortsätta packa! Idag ska jag äntligen få åka till nya huset!! Så roligt! Men vi har inte flyttat ut än, vi ska bara åka upp med några lådor och kolla läget!

 

Återkommer med gårdagens kvälls-outfit och dagens med, just nu sitter jag i egen designad lacrosse luvtröja och tajts! Och tofflorna såklart :)

 

Hörs sen!

 

Ciao!