All in lunch

2014-01-25 @ 04:00:32
Bestämde mig för att göra thai mat till lunch och gick all in. Jag använde alltså allt thaiaktigt jag hade hemma! Stirfrygrönsaker (frysta), blandade i chili, vitlök, coriander, thai basilika, fish sås, sesam olja, soya, socker, citron, salt, peppar. Hade ingen kokosmjölk så blandade i matlagningsgrädde, lite buljong i det. Bytte ut kyckling mot quornbitar. Serverade detta fenomen med kokosris. Kody och jag var inte superimponerade, det gick att äta men var inte nån sån där wow rätt. Bättre än skolmat såklart men det säger inte så mycket. Men phoebe, hon tyckte det var helt fantastiskt! Hon vägrar sluta äta!
Mammas mat är bäst :)Gymmet!

2014-01-22 @ 02:36:22
Tog en sväng till gymmet idag och det var som jag alltid trott. Astråkigt.

Utlopp

2014-01-20 @ 04:01:01
Ska vara med i rättegång om en vårdnadstvist snart, ser verkligen inte fram emot det. Handlar om ett par vi umgåtts en hel del med. Våra pojkar är lika gamla. Det värsta är att båda ljuger och överdriver. En har en diagnoserad mentalsjukdom. Den andre är inte diagnoserad men man kan ju ana. Det är tystnadsplikt så jag skriver inga detaljer. Men var tvungen att skriva nåt. De vuxna har skadat varandra mycket, och totalt missat att det i slutet bara gör barnet illa. 
Önskar att livet var som på film, där "the bad guy" verkligen är elak rakt igenom och där man lätt kan se vem den "goda" är.