Suck och stön

2012-09-26 @ 08:57:59

Igår när jag hämtade kody på dagis så sa dom att det hade gått bra, skönt att höra! När vi kom ut till bilen så märkte jag dock att hans blöja var tyngre än den någonsin varit och hade börjat läcka, det hade även gjorts nr 2 där i. Kändes inte så bra men vi bytte och åkte hem.
På kvällen skulle jag packa om hans dagisväska och märkte att alla blöjor fortfarande var där. Vi använder inte samma blöjor som dagis, så detta betyder att ingen bytt blöja på honom på hela dagen, 5.5 timmar.
Kan ju lugnt säga att det kommer tas upp imorrn av både Jack när han lämnar och av mig när jag hämtar.
Kan ju inte säga att jag litar på dom speciellt mycket för tillfället.
Kodys grupp är 2-3.5 år gamla, 8 barn per var dagisfröken, och dom har inte någon organiserad lek. Antingen leker dom fritt inne eller fritt på uteplatsen. Jag hade fått för mig att det skulle vara lite mer måla rita lego pyssla osv men det kanske inte görs så mycket sånt i den åldern på dagis? Hur funkar det i Sverige?

Jag har vart hos barnmorskan idag, 22 veckor gången, känner mig massiv men måtten visar 21 veckor, betyder bara att det nog blir en liten bebis den här gången med, kody föddes v39 och vägde bara 2.9 kg så det ligger väl i familjen. Andra barnet brukar väl iuförsig vara lite större? Vi får se. Allt verkar bra iaf så det känns skönt!

Åkte till Kodys doktor efter det, han fick tillbaka provsvar för senaste kisseprovet, ingen infektion så nu eftersom det varit så länge sen han faktiskt hade en urinvägsinfektion så behöver han inte lämna prov förrns om tre månader!

Imorrn medans kody är på dagis så ska jag på gravidsim, det är underbart! Hade dock varit skönare om bikinin passade.

Dags att åka och handla mat, no rest for the wicked!

Kläder

2012-09-17 @ 02:14:01

Ja jag vet att jag sa att jag inte skulle köpa kläder än, men sen dök det upp ett så bra erbjudande som jag bara inte kunde tacka nej till... Satt och bläddrade på ebay och såg att en tjej sålde nya baby kläder (med prislappar kvar på) för $30 (210 kr), kläderna är värda ca $80 (560 kr) så jag menar, vad annars kunde jag göra än att klicka hem det!

I helgen har vi jobbat i trädgården och är nästan klara med uteplatsen bredvid poolen, spännande! Ska bli kul att flytta dit grillen och bord och stolar, vi ska ha en BaBYQ i slutet av november ( baby shower plus grillfest) så då är det bra om det mesta i trädgården är klart, även om en del av det kommer göras om om ett drygt år igen.

Idag ska jag och kody pyssla hemma, kody fick en sandlåda igår så vi går ut och leker en sväng sen med!


Pyssel

2012-09-15 @ 00:56:08

Idag ska jag och kody åka till paralowie (ligger långt bort på andra sidan stan) och hämta en liten bassinet till nyfödingen. Om denna bebis kommer vilja bli gungad lika mycket som kody ville så kommer hon älska sängen, och jag med, den har elektrisk vaggning och spelar musik! Vi köper den andra hand för 700 kr, den ska va i nyskick.

Innan det ska vi släppa av panodil och mat hos Jack, han jobbar precis runt hörnet idag och pilsnerna han drack igår (typ 3) satte sina spår :)

Nu är det dags för frukost, jag tar kort på bassineten (vaggan) när jag monterat ihop den!

Ciao

Bebis i magen!

2012-09-12 @ 09:51:50

Efter att vi fått veta att det är en liten flicka vi ska ha den här gången så har jag ju självklart velat shoppa loss, men jag försöker ta det lite lugnt. Tänk så snopet om det skulle komma ut en pojke :) ja i sånna fall så kommer han få ha rosa på sig ett tag!

Jag har iaf fått hem tre rosa linnen, det kommer ju vara mellan 30-40 grader varmt när lillan föds så luftiga lätta kläder är vad som behövs. Jag passade även på att inhandla tre söta bomulls filtar att vira runt henne, det vet jag att kody brukade gilla!


Imorgon ska jag och kody till dagis igen, fjärde gången vi är och hälsar på nu, blir även sista gången jag följer med sen är det dags att börja på riktigt! Han kommer gå mellan 7.30-13.00 tisdagar och torsdagar, det ska bli roligt för alla inblandade parter, han verkar gilla dagis starkt!

Idag var jag hos sjukgymnasten för jag har problem med foglossning och höfter och ischias så jag har fått två stödbälten och lite övningar, ska tillbaka nästa vecka. Jag fick remiss till att gå på "gentle stretch and exercise" på tisdagar och gravidsim på torsdagar fram tills bebben är född, hoppas att det kan hjälpa lite! Perfekt med kody i dagis som dagarna så jag inte behöver oroa mig för det!

20 veckor är avklarade, hälften kvar, jag har ganska gott om energi och sysselsätter mig med lekträffar och hemorganisering, men efter kl 17 är jag så trött så jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Tack gode Gud att kody sover hela nätterna så man kan få va utvilad när nästa knodd gör entré!

Nu är det dags är middag, potatismos med korv blir det idag, enkelt men gott!
Ha det bra Ciao

God morgon Sverige

2012-09-07 @ 02:01:12

Sitter nyvaken på soffan och myser lite innan det är dags för frukost! Idag åker farbror Ethan hem igen, han har bott hos oss den här veckan, det är kul för alla inblandade, kody får leka med sin farbror, Jack får umgås och jobba med sin bror och jag får hjälp med att plocka undan efter maten, och så tycker han att det e kul o jäklas med o det tycker ju jag med! I helgen är det nån stor show i Adelaide som vi ska gå på, tror dom har en massa djur å karuseller å mmm donuts och liknande så det ska bli kul! Jag ska se till att ta kort!


Nu måste vi äta, ha det så bra allihopa!
Ciao

God morgon

2012-09-07 @ 02:00:41

Sitter nyvaken på soffan och myser lite innan det är dags för frukost! Idag åker farbror Ethan hem igen, han har bott hos oss den här veckan, det är kul för alla inblandade, kody får leka med sin farbror, Jack får umgås och jobba med sin bror och jag får hjälp med att plocka undan efter maten, och så tycker han att det e kul o jäklas med o det tycker ju jag med! I helgen är det nån stor show i Adelaide som vi ska gå på, tror dom har en massa djur å karuseller å mmm donuts och liknande så det ska bli kul! Jag ska se till att ta kort!


Nu måste vi äta, ha det så bra allihopa!
Ciao

iPhone

2012-09-06 @ 14:42:00
Så nu har även jag skaffat en iPhone så förhoppningsvis kan jag börja blogga lite igen, har inget internet på datorn för tillfället. Ligger dock i sängen nu bredvid mina sovande familjemedlemmar så jag återkommer med mer intressant inlägg om husrenovering och inredning och om den lilla flickan som ligger och gror i magen, ochsjälvklart blir det ju mycket om Kody med! God natt!