Nya leksaken

2012-10-25 @ 10:53:36

Här är den, jacks wombat!

Kody fick provåka en sväng på garageuppfarten!

Stopp och belägg

2012-10-25 @ 05:44:21

Det sa kroppen idag. Efter att jag lämnat kody på dagis så kom jag hem och satte igång symaskinen men kände att jag höll på att falla ihop av utmattning. Så inget gravidsim idag, jag micrade gröt och gick till sängs. Är inte förkyld eller influensasjuk, jag är bara så trött.
Funderar på om kombinationen gravid+äter ej rött kött eller järntabletter+inte heller linser eller mycket grönt har något med saken att göra?
Ska se om Jack har tid att åka till Apoteket kanske och köpa receptfritt järntillskott i eftermiddag. Han har förövrigt köpt en ny maskin för 140 tusen kr drygt, hämtat den idag och är påväg hem, så honom ser jag nog inte på ett tag - boys and their toys.
Men han skulle köpa med sig pringles hem iaf, massa järn i det eller hur?


Bilden på kody är från igår kväll, han var mycket trött och kämpade hårt för att hålla ögonen öppna. Varför är det så farligt att sova?

Ha det gott, imorrn räknar jag med att vara larvigt pigg!

Ciao

Contractions

2012-10-20 @ 00:44:27

Igår kom Cindy hem till oss med sina barn kaleb 2 1/2 och kiara 11 veckor. Kody var på tjurigt humör hela morgonen men så fort han var i närheten av kiara så smälte han, vid ett tillfälle fick han t.om sitta själv på en stol och hålla henne, då var han glad! Han var minst sagt fascinerad!

När dom åkte hem gick vi och la oss, jag var så fruktansvärt trött igår, kändes som jag hade fått i mig sömntabletter.. Så vi sov mellan 14-16, vaknade och käkade lite vitlöksbröd medan kody målade, sen fick han bada och när Jack kommit hem och gjort sig iordning så bar det av till sushi train i glenelg, mums.
Dock kunde jag inte äta så mycket, jag förstår inte hur gravida kvinnor äter mer än vanligt, det finns ju ingen plats kvar i magen att stoppa maten?
Efter ett tag höll jag på att slockna och fick då världens sammandragning, och igen när jag började gå mot bilen och en till när jag kom hem. Teorin kring detta är att jag var supertrött och inte druckit tillräckligt med vatten. Så det blir ännu mer vila framöver och en massa vatten, så hoppas jag det lugnar sig ca 12 veckor till. Det kändes precis som sammandragningarna som kickade igång Kodys förlossning så lite läskigt va det allt!

Idag är det lördag, Jack jobbar, bebis sparkar och kody leker med sin Pippi häst! Dags för frukost och sen ska jag köpa en symaskin, har gardiner som måste sys!


Ha det gott!
Ciao

Mer dagis

2012-10-11 @ 05:49:03

Idag när jag skulle hämta kody på dagis efter mitt gravidsim så var det nära att jag fick åka hem utan honom! Han var den enda i sitt rum som var vaken så han hade fått gå in till 3-5 åringarnas rum och där inne fanns det alldeles för mycket spännande saker att leka med! Det slutade med att jag fick bära ut honom med våld medans han bet och slog mig... Så till på tisdag har jag bokat in honom 7.30-16.00 (hämtar vanligtvis klockan 13.00) och om det funkar så får han kanske stanna två hela dagar istället för två halvdagar. Det känns bättre art han inte vill åka hem än att han inte vill åka dit.
Idag fick han beröm för att han var väldigt duktig på att artikulera sina ord, det var roligt att höra!
Är på god fot med dagiset idag!

Idag har vi isande regn och nordanvindar, ca 11 grader, om tre dagar blir det 28... Typiskt Adelaide med andra ord!

Ciao

Kody

2012-10-10 @ 10:23:51

Du måste sova lilla vännen! Klockan är snart fyra på eftermiddagen och kody är fortfarande vaken. Typ. Gäspar var tredje minut och gnuggar ögonen och beter sig relativt jobbigt, som man gör när man är trött! Vi har myst på soffan, sjungit sånger i sovrummet och åkt bil, men han vägrar! Ja han får väl vara vaken då.

Han är nyklippt och fin iaf!

Mys

2012-10-09 @ 11:33:19

Kvällsmys på soffan till disneys Tarzan innan vi ska lägga kody i vagnen och ta en kvällspromenad!

Snart är sommaren här!

2012-10-04 @ 02:00:30

Vi har lite fint väder den här veckan, runt 26 grader, mycket välkommet!
Det är lov för skolbarnen den här veckan så jag och kody åkte och hälsade på jack på jobbet, han la nya stenplattor på en förskola igår, det va roligt för kody att få leka ostört på deras lekplats! Tyvärr tar dom ner gungorna när dom inte är där så efter att han erövrat förskoleplatsen så gick vi över vägen till en lite större lekpark.

Efter det stannade vi till hos Paul och Emma (dom som ska se efter kody åt oss när det blir dags att trycka ut barn nr 2) och dom hade lite främmande som vanligt, vin i handen, plockmat och jacuzzin på såklart! Riktiga livsnjutare!

Själv måste jag försöka hitta en ny pool shop idag då vi är missnöjda med våra nuvarande leverantörer! En del av filtret har gått sönder så jag måste hitta en ny del snabbt så allt arbete med att få vattnet badvänligt inte varit förgäves!

Tyvärr så är kody hemma från dagis idag, han har varit hängig och snorig och igår fick han stora utslag på ena kinden och på näsan (efter krämanvändning så ser det bättre ut idag) och idag har han utvecklat en väldigt "blöt" hosta, om man nu kan säga så. Han får helt enkelt vila idag med mycket frukt och grönt och c vitamin och vatten! En släng panodil på det med så hoppas jag det blir bra sen!
Men visst är det tråkigt, jag har ju mammasimningen idag som jag missar...
Desto större anledning att fixa poolen så jag kan simma hemma framöver!

Jag och Jack har köpstopp för tillfället, vi får inte handla mer till huset förrns det vi har hemma är fixat med!
Jag har målat om Kodys garderob, innedelen inte dörrarna för dom ska bytas, från tråkigt trä till mintig grönt!
Sen ska garaget byggas klart
Sen lägga klart stenplattor på uteplatsen bredvid poolen
Sen gå igenom lådorna i gästrummet som vi "glömt bort".
Sen har vi en hylla som ska upp...
Och framsidan ska bli jämnhög/platt istället för att ha en liten lutning.
En gammal eldstad ska rivas, två gamla vattenuppsamlare (water tanks) ska skrotas.
Ett par gamla trästolar ska eldas upp (passar då på att grilla marshmallows) och ett sketet gammalt bord ska slängas. Och ett förråd ska rivas.

Jag kan ta före och efter bilder allteftersom saker och ting blir klart!
Sen får vi shoppa färg och möbler och byggmaterial igen!

Dags att plocka bort frukosten och styra lite hemma! Idag blir det 28 grader så om kody mår bättre så kan vi leka i trädgården sen!

Ciao!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1000633/images/2012/pic_506cd03be087c3381207e0ec.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1000633/images/2012/pic_506cd0449606ee69cccdb0d6.jpg" class="image">