Slö jävla dator - men det "riktiga" livet är bra!

2012-02-27 @ 06:02:57
Ja min mamsing å papsing är ju här och hälsar på just nu, så jag har inte haft tid att blogga! Vi har aldelles för roligt in real life...
Men men en blogg är ju kul att ha så man kan uppdatera sina livserfarenheter ibland!
Päronen har varit här i ca 2 veckor nu och vi har badat och vart på djurparker och grillat och haft det allmänt underbart trevligt!

Kody flyger omkring bland kängurur och emus på en wildlife park!
En kvällspromenad på Seacliffs fina strand!


En härlig baddag i Port Willunga!


Det tog mig 10 min att ladda upp 3 bilder så mer än så blir det inte idag. Kanske laddar på internet lite i veckan så jag kan ladda upp fler bilder!

Ha det bra!


Imorgon kommer Sverige!

2012-02-10 @ 22:06:00
Klockan är 7.30 på en lördagmorgon, jag håller på att göra mig iordning för ett zumba pass medans Kody ligger kvar och snusar i sängen!
Min zumbakompis kille ska vara barnvakt åt Kody medans vi tränar, hoppas han är ok med det..

Mamsing å papsing har iaf påbörjat sin resa hit till oss, klockan 10.00 ska va hämta dom på flygplatsen imorn! Jag har berättat för Kody att mormor och morfar kommer, och visat gästrummet som är nybäddat och iordninggjort, han är väl sådär med på det, men när vi hämtar dom imorn så hoppas jag att han känner igen dom! Han har "en tavla"(inramat en massa kort) på dom i sitt rum som vi tittar på nästan varje dag och pratar lite om mormor och morfar, vill ju inte att han ska glömma bort dom emellanåt!

Kody är ju nu iaf 2 år gammal och han är så smart och duktig och jag blir mer och mer stolt över honom för var dag som går!

Nu måste jag packa ihop en liten lekväska till Kody, han brukar tycka om att visa upp sina leksaker för folk, så jag hoppas det kommer funka med Ben och lille Leo!

Ciao

lördag

2012-02-03 @ 23:36:46
Idag har vi mycket att göra!
Kody fyller 2 år "gammal" på måndag, men vi ska ha kalas imorgon, söndag, så idag ska allt förberedas!
Jag har ändrat mig ang. smörgåstårtorna, det blir bara en, den med räkor och crabsticks men jag skippar laxen, den blir kalasgod ändå. Den ska jag göra idag!
Jack kommer grilla korv och kotletter att bjuda på till dom som är suspekta (eller gravida, eller gluten-intoleranta suck) om smörgåstårtan! Det kommer en svensk tjej så hon kanske smakar lite iaf!

Som tårta i år blir det en marängsvisch, kommer hacka upp banan och ställa fram brevid glass, grädde, maränger och kolasås så får alla själva välja vilken mängd dom vill ha, (jag har tyvärr ingen stor fin skål att ha det i) och till Kody kommer jag fixa en skål med ljus som jag sticker ner i banan som han får blåsa ut! Fick ett jättefint ljus av mormor och Ann, en stora 2a i blått och glitter! Fick även lite andra kalasgrejer av dom, hattar och partypåsar osv som vi kommer använda! Jättekul, blev som en present till mig :)

Så jag ska packa ihop partypåsarna idag med, behöver bara göra 4 st iår, blir ett lugnt kalas!

Sen är det ju städning av insidan av huset som kan va bra när det kommer folk, jag dammsög och skurade i torsdags så det är inte så värst skitigt, men när man har barn finns det alltid lite att plocka upp! Det jobbiga är att städa till det på uteplatsen så det ser barnvänligt ut igen! Men det tror jag att Jack får göra! Han är och jobbar för tillfället så vi får se när han kommer hem.

Jag har iaf slagit gång en tvätt redan, frukosten är avklarad och vikning av tvätt står först på schemat. Sen ska vi hinna handla present till Kody med, jag vet inte vad han ska tänkas få, en bok med klistermärken blir det iaf för det tycker han är roligt att sysselsätta sig med, och en ny tandborste :) Funderar på en sån här faktiskt
Bra för motoriken och balansen! Men han har ju bara inomhus att åka omkring på den, inte så skoj kanske..

Dags att ta tag i denna lördagen!
Ha det så bra!!

Ciao!