Bio!!

2013-02-27 @ 10:30:06

Kände att jag ville stoppa lurarna i öronen en stund så det blev en powerwalk på ca 30-40 min, det var precis vad jag orkade innan benen började ge vika. Gick så fort jag bara kunde vilket kanske inte var speciellt fort, benen kändes tunga som bly, men det var riktigt skönt att få komma igång!

När jag kom hem blev det en snabbdusch och sen åkte jag och Jack till Marion (stort shopping centrum) och gick på bio, i gold class, vilket betyder att man sitter i super sköna recliner stolar, man har ingen brevid sig, stolarna sitter ihop par-vis med ett bord i mitten, vi beställde in en vegetarisk antipasto tallrik och Jack drack även ett par öl :) mycket trevligt, vi var hemma strax innan midnatt!

Snart kommer Kodys kompis hit och ska leka, dags att gå upp!
Ha det gott!Mums

2013-02-21 @ 07:30:48

Om två dagar blir phoebe en hel månad gammal, galet hur fort tiden går!
Hon har redan växt ur sina nyfödingkläder, att äta är intresse nummer ett! Änsålänge funkar amningen bra.

Kody trivs bra på dagis fortfarande, så han ska snart få börja en dag till i veckan. Blir efter att pappa har åkt tillbaka till Sverige.

Såg på film igår med världens snyggaste Tom Hardy, ja alltså det är ju nästan så att jag skulle kunna överge min familj för att åka och leta efter honom mums mums!
Vi såg på "lawless", jättebra, kan även rekommendera "this means war" "warrior" nya Batman filmen och allt annat han är med i. Jag minns inte "inception" överhuvudtaget så den måste jag se om för han är ju med i den med. M.U.M.S.
Mums.

I helgen åker mampap till Melbourne, jag har inga större planer, blir att hyra nån bra film (helst nån med Tom Hardy) och lyxa till det med lite take away kanske!
Längtar som bara den tills jag kan börja träna, hur "roligt" det än är att gå power walks med barnvagnen så föredrar jag det barnfria alternativet med lurar i öronen! Sen vill jag börja dansa zumba och när jag byggt upp lite kondis så kanske jag vågar mig på kickboxing igen. Men än så länge är det lugna promenader som gäller.

Har fortfarande lite vikt kvar att tappa innan jag kan ha mina kläder igen, 6-9 månader läste jag att det kan ta, speciellt om det är andra barnet, låter drygt, jag hade tänkt mig mer två månader ;)

Idag är det 31 grader, så promenaden sparar jag till ikväll, likaså imorrn då det blir runt 36 grader.

Nu ska jag äta glass och fantisera om att väga 57kg igen ;)

Ciao!

https://cdn2.cdnme.se/1000633/7-3/pic_5125be02ddf2b33c48d4ea59.jpg" class="image">

Feb. 08, 2013

2013-02-08 @ 08:33:30

Magen drar ihop sig mer och mer för var dag, träning kan påbörjas om ca fyra veckor. Då blir det vagn promenader med spotify i lurarna, jag riktigt längtar! Tror mamma har hittat lite bra gångvägar jag kan prova!

Lillfisen har sovit i drygt tre timmar nu på eftermiddagen, ska vecka henne med blöjbytning och sen lär hon vara riktigt hungrig så då myser vi ner oss i soffan en stund.

Jack och kody är i poolen och mamma läser sin bok i solen, en trevlig fredag med andra ord.
Jag har dock haft låg feber och ont i kroppen idag igen, så det får nog bli att åka till farbror doktorn och kolla upp vad det kan bero på. Kvälls kliniken öppnar snart så jag kan boka in en tid med dom.

Idag kom Jack hem med en jacuzzi, själva skalet (och rör och tillbehör) så vi ska så småningom gräva ut en plats till den och greja lite men just nu finns det ingen tid till det.
Jack går tillbaka till jobbet på måndag efter två veckors ledighet, kan inte fatta att två veckor redan flugit förbi, sen måste han jobba 6 dagar i veckan igen, han har ett par stora jobb som måste bli klara och det verkar även som att det kan bli lite mer jobb för större företag i år istället för små jobb hos privatpersoner, vi får se vad som händer!
Dags att återgå till familjen!
Skickat från min iPhone

Feb. 02, 2013

2013-02-02 @ 05:46:44

Ja då har man blivit mamma igen! En hel vecka har nu gått sen världens finaste flicka kom till världen, tiden går fort när man har roligt!

Förlossningen i snabba drag;
02.00 vaknade av värkar - ca 10 min emellan.
7.30 åkte till sjukhuset med värkar ca 2 min emellan.
Klockan 15.42 föddes phoebe jade efter 22 minuters krystande.
48 cm lång, 3.1 kg.
Lördag eftermiddag kom hon alltså, och sen åkte vi hem 48 timmar senare, det var skönt att komma hem!

Det är lyx att ha både mamma och Jack hemma, jag hinner vila upp mig, och igår åkte jag och mamma och handlade lite nyfödingkläder och tog en snabb fika!

Kody tycker det är jätteroligt med en liten bebis, lite farlig är han ju dock, mitt lilla energiknippe!


Kort från sjukhuset när hon är helt nyfödd och sen kort från idag - en hel vecka gammal!