Jag vill ha

2014-08-27 @ 15:43:18
-jag vill åka till Australien. 
-jag vill stanna i Australien. 
-jag vill ha en minijack och en minisuzz (kody phoebe)
-jag vill vara husägare.
-jag vill ha en pool. 
-jag vill ha ett eget palmträd i min trädgård.

-jag vill eeeehh.... Flytta till Sverige?

Halsfluss

2014-08-22 @ 04:05:23
Idag fick jag ta en tripp till doktorn, kände igår att det var halsfluss på ingång. Tyvärr har jag rätt varje gång. Men den här gången ville även bihåleinflammationen vara med och ett härligt sorts eksem runt näsan ut mot kinderna. Yay.
Som tur är så är det fredag, så kody är på kindy, vilket betyder att jag bara har phoebe att ta hand om. 
Jag skulle fått finbesök men det fick vi skjuta på nu.
Jag har inte riktigt tid att vara sjuk, om drygt tre veckor flyttar jag och barnen til Sverige, och jag har massor att organisera och avsluta och påbörja, men jag hade även gärna tagit mig lite tid till att sightsee'a i min egna stad! Jag kommer sakna Adelaide och Australien nåt enormt... Men, såklart hellre sjuk nu och inte på planen hem. Doktorn skrattade åt mig när jag berättade att jag ska flyga själv med en 18 månaders och en 4.5 åring. "Good luck" sa han sarkastiskt och gick skrattandes därifrån. 
Schysst. 


Att flytta till Sverige

2014-08-19 @ 11:42:27
Jag har bott i Adelaide (south australia) sedan september 2009, innan det bodde jag på guldkusten (Queensland). Under de fem åren jag bott i Adelaide har vi bott i fem olika hus. Vi har alltså flyttat fem gånger. När vi kom hit fick allt vi ägde plats i våran underbara Mitsubishi magna, som vi körde hela vägen från guldkusten till Adelaide i. Utan aircon minns jag. Jag väntade kody, var ca 20 veckor gången. 
Iaf, vi hade täcke och kuddar, kläder och skor. Några kryddor. En Buddha staty och lite rökelser. Hygienprodukter... Mycket mer var det inte.
Vi köpte lite möbler. Varje gång vi flyttade så slängde vi MASSOR med saker, sånt som man samlar på sig. Jag donerar även ofta kläder, leksaker och "prylar" till Frälsningsarmén eller rspca. 

Men ändå har vi så mycket saker att organisera och göra oss av med innan vi flyttar så det bara snurrar i skallen på mig. Blä