Nåt!

2013-01-25 @ 17:34:56

Nu verkar det hända grejer, sitter och tajmar sammandragningar, får se om dom håller i eller slutar upp!

To be continued...

Jan. 23, 2013

2013-01-23 @ 04:13:56

Kom då!

2013-01-23 @ 04:13:27

39+4 dagar nu. Alltså tre dagar kvar tills jag gått full tid med bebben. Va fan är det om!? Hon skulle ju kommit för fyra dagar sen, en vecka tidig, som sin bror!!
Folk säger att det är helt otroligt hur olika syskon kan vara och jag börjar redan märka av det!

Det händer ju dock saker, sammandragningar och illamående mm, sådär som man brukar må innan det är på g. Nån gång kommer den ju ut, skulle dock inte ha nåt emot om det hände så snart som möjligt, jag skulle vilja ha ett par veckor emellan barnens födelsedagar. (kody är född 6 feb)

Jag kody och mamma åkte till Ikea idag och fikade och köpte lösgodis, nu ligger kody i sängen och sover, blir att luncha när han vaknar och kanske ett dopp i poolen. Vi har en jättefin sommar i år verkligen! Kul speciellt eftersom mamma är här och hälsar på!

Ljusade upp rötterna i huvet igår, blev gul orange, mycket sexigt, men det har lagt sig lite till idag redan så kanske bara provar dra igenom med en toner för att få bort det allra gulaste.

Har packat bebisväskan, satt i bilbarnstol i bilen, köpt en glider chair och äntligen fått en ny madrass till hårdliften i emmaljungan. Vi är så redo som vi kan bli!
Gör entre!

Hoppas ni har det bra!

Ciao
(bilder på gulhuvudet och glider chairen och bebismagen)

Lekparken!

2013-01-14 @ 07:59:16

Idag efter att vi släppt av Jack vid hans bil (som varit på service) så åt vi glass och stannade till i lekparken så mormor och kody fick leka av sig lite!

Just nu sitter dom och bråkar om pusslet kody fått, kody ångrade sig så mormor fick plocka bort det igen!

Snart ska jag börja med tacos, Jack är påväg hem.
Idag är jag 38.2 veckor, vattnet gick med kody när jag var 38.6, hoppas på nåt liknande denna gången med.

Ha det gott!
Ciao

Några små

2013-01-10 @ 22:51:11

Kody somnade när vi skulle handla mat så vi fick fixa iordning kundvagnen då vi glömt barnvagnen hemma!

Även kort på mamma och kody i en lekpark som ligger brevid stora hundparken!

Uppdatering

2013-01-10 @ 22:26:52

Först och främst, det har varit några bränder i närheten av oss men inte så pass att dom har gått ut med varningar om eventuell evakuering. Vi hoppas att det fås under kontroll snart, det är så fruktansvärt.

Mamma är nu här, vi gör inte många knop om dagarna, pga mig och magen såklart, det har däremot blivit mycket bad i poolen, vi har hunnit gå i ett par affärer (jag har hittat svinsnygga mc Boots jag vill ha till vinter) och vi har varit i lekpark och haft kul med kody!

Annars väntar vi mest på att nåt ska hända med bebisen, 37.6 veckor idag, men inget nytt, hon lägger sig långt ner och sen hoppar hon upp igen så hon verkar inte ha någon större brådska!

Kody är tillbaka på dagis efter jullovet, kul för honom! I år måste jag kolla upp lite skolor för honom, dom börjar när som är fem här. Han blir tre om några veckor, ska bli så kul!

Och sen kommer pappa snart med, det ska bli roligt!

Nu ska vi äta frukost, ha en bra dag!

Ciao