Freebies and free samples!!!!

2009-10-25 @ 02:02:42
Ackligt fattig som jag ar sa har jag nu borjat googla  runt pa bebissidor dar jag emailar folk om hur jag precis flyttat till Adelaide osv och ber dom skicka mig lite samples pa typ babywipes o annat tjafs man kommer behova i miljarder snart. Jag fick tag i nagra hemsidor fran andra mums-to-be. Dom andra har sjalvklart jobb och ar bara allmant snala, sa nar bebissidorna val far mitt mail tror dom bara jag ar en snal mamma sa jag kommer formodligen inte fa ett dugg.

Jag vill ha saker att satta upp i bebisrummet, det ar SKITTRAKIGT att inte ha natt o gora dar inne o jag vill bara bekanta mig med rummet och satta upp borden och klistra upp allt annat tjafs och mala byran osv osv.
Men da maste man ju kopa borden och klistermarkena och allt annat forst iuforsig, och jag tvivlar pa att IKEA bryr sig ett j*vla skit om jag skriver till dom att jag precis flyttat till Adelaide och ska ha barn. Och ar svensk. Tvivlar pa att jag far hem den dar bebissangen bara for det.

Vi akte aldrig till IKEA haromdan sa jag har fortfarande ingen byra med skotbord, men om ca 2 timmar ska vi aka dit och da ska jag antligen andas svensk luft (eller, jag menar mobel) och fa inhandla min forsta sak till bebisrummet! YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

Sen maste jag montera ihop skiten sjalv, for jag ar ju svensk och vi svenskar vet ju hur man ska gora med IKEA mobler (huh??) sa efter det kommer jag anda inte ha energi till att gora mer an att sitta pa soffan och koncentrera mig pa att andas och bli halvt ihjal sparkad innifran.

Jag hade ingen aning om att bebisar kan sparkas sa hart!

Om 21 timmar ska vi hamta upp mamma pa flygplatsen! Jag raknar med att sova 10 av dom timmarna, sa det ar ju med andra ord inte langt kvar alls, tjohoo!! En van!

Forhoppningsvis far jag borja pa vattengympa med andra tjockisar om nagra veckor, ska ringa min barnmorska i veckan och fa klartecken fran henne forst bara, hoppas hoppas!!

Och nu ar vi 24 veckor gagna, wow, 10 veckor kvar till vart ultraljud... 10 veckor! Vanta nu, hur lange till ska jag va gravid??? Jag har ju redan varit gravid i 2 ar, kanns det som, hmmm.... Visst ar det spannande och kul, men jag tycker det ar ganska spannande att INTE ga som en anka, och jag tycker att det ar ganska kul att faktiskt fa plats i dom kladerna jag ager. Meeeen, vad gor man?

Jag har hyrt sasong 6 av gilmore girls, och nu far jag inte ens titta pa det nar jag ar ensam hemma bara for Jack ar hooked. Alla alskar gilmore girls, its a fact.
Sa allt jag har att underhalla mig med ar Da vinci koden. Bra bok dar. Ska val kaka apple och lasa en stund nu.

Ha det gott!

Fargblind tydligen

2009-10-22 @ 08:08:50
Meh, jag var ju helt saker pa att bebisens rum redan var blatt!!!!
Jag spenderar ju ingen tid dar inne, men f*n, jag hade verkligen fatt for mig att rummet va blatt!
Nej, det ar vitt :(
Ok, sa jag har kommit pa tema till bebisrummet, sol o mane o stjarnor, gulligt och passar en pojke riktigt bra, mycket gult o blatt (heja sverige!!) i hela rummet!
Vi far ju sjalvklart inte mala nagra vaggar, men jag har hittat en bord som man klistrar fast pa vaggen, som gar att ta av efter hand. Annars ar det bara vit farg ju sa da far vi mala om. Och det finns matchande stickers, lika stora som en hand typ, som man kan satta upp lite var man vill.
Och jag ska forsoka mala hans vita mobler som vi ska aka till ikea och kopa NU!
Det blir ett projekt som sakert kommer aga rum medans mamma ar har! Vilket hon ar om 4 dagar wohooo!!!!

Ha det gott!

Adelaide

2009-10-20 @ 05:08:44
Det ar nastan att det skulle vara forbjudet for mig att ha en blogg, sa dalig jag ar pa att uppdatera!
Meeeen nu provar vi igen, den har gangen kanske jag blir en jatteflitig bloggare!
Jag tycker ju personligen att det ar valdigt roligt att lasa Ryssans blogg, det ar en valdigt bra sak o ha en blogg nar familjen bor i sverige, systern bor i england och vannerna befinner sig lite varstanns pa jorden!

Forst och framst ar det val ganska viktigt att namna att jag inte langre bor i Surfers Paradise! Det blev en hastig flytt i slutet av september. Flytten har iuforsig varit planerad sen i julas, men jag trodde vi skulle flytta lite efter jul kanske!

Flytten agde rum dels for att det kanns som jag haft min storhetstid i Surfers, dels for att Adelaide var nagot nytt och spannande dar jag av nagon anledning bestamt mig for att det skulle vara det perfekta stallet att bilda familj, och efter att ha fatt reda pa att en knodd infunnit sig i min mage sa kandes slutet av september som en bra tid att flytta!

Borja om pa ny kula yet again! Alltid spannande :)

Sa, nu sitter jag i min nya kula, och jag maste saga att det kanns bra! Jag har inte kommit igang ordentligt an, men det kanns bra, jag far en bra kansla av Adelaide!

Vi flyttade in i varat hus den 2a oktober, ett hus vi hyr av en kille vars flickvan ar fransk o dom har precis fatt igenom sitt de facto/partner - visum. Grattis till dom, ge mig nu mitt!
Huset bestar av 3 sovrum, ett for de blivande parona, ett som haller pa att bli ett gastrum (mamma far inviga) och sjalvklart ska ett sovrum bli bebisens rum!

Jag har ett rum som e tvattstuga, dar min nya tvattmaskin LG bor, vi bekantade oss for forsta gangen idag. Jag blev inte besviken.
Sen ar det det vanliga; kok, vardagsrum, toa, badrum med, thank god, dusch OCH badkar.
Varan dusch ar helt vardelos, vattnet rinner sa sakta sa mitt har blir inte blott, alltsa maste jag bada hela tiden, vilket inte verkar som nagot att gnalla over, men jag ar nu 23 veckor gravid (jag tycker jag ar massiv, men folk som vet battre skrattar at mig och sager "vanta du bara") och det borjar bli svart att ta sig ur badkaret. Jag ar en yr sjal i grund och botten, att blodet rusar upp till huvet i ca 0,00000000000001 km/h nu gor mig annu yrare, och det ar fruktansvart osmickrande nar jag ska forsoka ta mig ur badkaret. Har jag aven slangt i for mycket varmvatten e det kort.
Annars ar det ett mysigt hus, jag trivs valdigt bra, vi har en harlig balkong med utsikt over tradgarn!

Jack jobbar for fullt med landscaping nu, han har aven lyckats fixa extrajobb till helgerna, trist for oss bada, men innan bebisen kommer ar det bra och forsoka ha lite koll pa kassan!

Igar fick vi sista detaljerna till var visumansokning, sa jag vantar pa att Jack ska ringa och saga att han har lamnat in det till immigrationsmyndigheterna! Sen far vi verkligen hoppas pa det basta, jag tror vi har lamnat all info de behover, jag ser inga problem for att det ska ga igenom, MEN, man vet aldrig. Folk far nej hela tiden, sa, det ar bara att vanta och se... Med spanning!

Nu ska jag ata, det ar en stor hobby of mine nu for tiden! Sen vantar jag telefonsamtal fran sverige, om 6 dagar far man finbesok, da kommer blivande mormor och bor hos oss ett par veckor! Ska bli sa kul!

Vi far se nar nasta inlagg kommer, forhoppningsvis tar det inte allt for lang tid!

Ciao!