nej men se här!

2010-11-28 @ 09:05:18
Äntligen har jag lyckats fixa svenskt keyboard!

Kody har varit på ruskigt dåligt humör dom senaste 3 dagarna, jag vet inte om det beror på alla tänder som kommer nu, eller om han är sjuk, tänker boka in tid hos läkarn imorn för att kolla hans öron, vill inte missa en öroninflammation! Är iaf sjukt jobbigt för både Kody och mig, önskar jag var mannen i huset som får åka och jobba varje dag! zzzzzzzzz

Kort inlägg idag, men jag är så trött! Önskade idag att jag hade familjen närmare, en barnvakt hade varit guld värt...! Ja, idag var verkligen första gången jag verkligen kände att jag behövde en time out!

Imorn ska jag till gymmet igen, började i torsdags (bodybalance, tänk yoga tai chi etc), blir samma imorn, ska försöka gå på en yoga klass med, behöver relaxa känner jag!

Försöker fixa ryssans present, men är krångligt ifrån oz!

Ha det gott allihopa!

fotbestyr och nya saker!

2010-11-15 @ 01:12:25
Ja jag gar numera hos en sjukgymnast med min fot, jag har fatt ovningar att gora hemma, och nar jag ar dar sa masserar han sk*ten ur min fot AJAJAJ! Men det ar ju bra att man kan fa hjalp, maste gora fossingen stark sa det inte behover handa igen, nar jag bar omkring pa Kody tex!
Jag behover trana pa att ga normalt sa han, jag har ju haltat i 2 veckor, sa varfor inte sla tva flugor i en small och shoppa lite! Da gar man ju menar jag!
Kody fick ett par fina jeans och en ny body "Mummys little hero" och jag fick tva par dojjor, en klanning och en top! Skorna kostade ca 80 kr tillsammans (K-mart) och kladerna ar fran ValleyGirl, alltsa lojligt billigt!


















Och vi ska inte glomma min nya strandkompis!




Ska bli roligt nar jag kan ga normalt sa jag kan inviga mina skor, just nu ar det 10 min i taget som ar malet! Men jag ska pusha det lite idag och ga med vagnen till affarn, maste ladda pa telefonen!

Kody forsoker klattra omkring pa alla mobler, allt han kommer at, sa han hamnar i extrasangen nar jag inte kan kolla vad han gor, han ar mattligt imponerad och kanner sig mest som en fange!




Helgen har varit rolig iaf, en riktig familjehelg! Storhandling och god mat men hojdarn var sjalvklart badhuset vi akte till igar (sondag)! Jag har ju inte kunnat ga och simma med Kody pa senaste, sa det var mycket uppskattat! Och roligt att aka hela familjen och gora nagot sa roligt!

Nu ska jag satta pa maten, det blir en fin notstek i slow-cookern mmmmmmmmm slurp! Basta maten i varlden, ska ata gott potatismos med kokta morotter till det, kan det bli mycket battre?

Ha det gott!!

Ciao!!!!

I vantans tider.....

2010-11-11 @ 02:37:35
Ja, i vantan pa att fa veta vad som ar fel med min ankel that is! Gjorde ju xrays i mandags, har forsokt ringa min doktor och fa tillbaka resultaten (UTAN att behova aka upp dit, sag over telen lissom) men det ar ju fan helt jakla omojligt!! Blev tillsagd att ringa tillbaka imorrn. FREDAG! Sa om jag nu har slitit sonder nagot ligament som lakarn trodde, ja da har jag hoppat runt med det en extra vecka pga deras inkompetens. Nu blev jag ilsken, kanske maste ringa tillbaka och boka in en tid idag nar Jack kommit hem och kan kora oss, fast han ska ju spela lacrosse ikvall. Fan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sa nu lyckades jag bli inbokad kl 16.30 i eftermiddag, da hinner Jack skjutsa mig OCH spela lacrosse efterat! Yey!


Kody kryper nu som en galning, jag med min daliga ankel hinner inte med alls, han ar overallt verkligen! Jag har mkt att organisera nar jag kan ga pa foten lite mer!

Man kan INTE lamna dorren oppen!!!

For da sticker han fort som tusan!!


Och man kan inte ga pa toan langre!!

For da vet man aldrig vart han har gomt sig!!


Men han har lart sig att krypa till mig, jag kan inte plocka upp honom overallt hela tiden med onda foten, sa det kanns skont, att han hjalper sin mamma lite!

Han far heller inte sova i sn sang om dagarna, han far helt enkelt somna pa soffan hos mig, sa jag kan vila! Bla vilken trakig mamma, men det ar ganska mysigt ibland med!



Min lilla mini Jack :)


Nu ska jag titta pa boende uppe i queensland och dromma mig bort!

Ciao!!

Clap your hands

2010-11-07 @ 06:17:28
Alskar den laten!
Nu har det gatt en vecka sen jag stukade foten och guess what, det har bara blivit varre! Det ar inte lika svullet langre, me det ar fortfarande stort och gul/blatt/gront och det gor mer och mer ont for var dag som gar, suck! Kody tycker att jag ar jattetrakig som inte gar med honom i vagnen eller cyklar med honom, och jag tycker inte heller det ar sa speciellt roligt! Sa idag vid 5 sak vi ta och ga till lakarn, borjar undra om jag kanske har "chippat" halen? Ja man vet aldrig! Vill bara att det ska bli battre sa jag kan tvatta och plocka undan har hemma, och laga mat! Jag ar kocken i familjen, och jag saknar min mat :)
Sa imorn maste jag ringa babysimmet och saga att vi inte kan komma, pa onsdag ska alla mammorna traffas hemma hos Kate, som bor relativt nara, 20 min med cykeln, och jag tvivlar starkt pa att jag kommer kunna ta mig dit! Stackars Kody, han ar sa social och vill bara ha folk och bebisar runt omkring honom!

Och stackars Jack, som han far jobba och slita, forst arbeta hela dagen lang och sen komma hem och ta hand om Kody, lagga om forbandet pa min for, laga mat till oss alla, forsoka hinna diska o plocka sa gott han kan, jaa det ska bli skont nar jag ar battre sa han slipper gora precis allt!

Men mitt i allt elande (sa farligt ar det fakiskt inte!) sa fick Kody en ny leksak, eftersom han ar en sa snall och glad liten kille!!

vroom  vroooom!!!!!





Oooooh sa stor han ar!! Det kommer inte droja lange tills han springer omkring overallt! Varldens finaste!

Nu ska jag sitta pa soffan och vara sjukt uttrakad, snark!

Hor av mig efter vi varit hos lakarn!

Ciao!!!!!

stukad fot

2010-11-03 @ 02:33:47
Ja da har man haft en rolig helg med Jacks slakt i Wycheproof, fre - mandag!
Kom ner sent pa fredagen sa det var bara att ga o lagga sig med en gang, lordagen hangde Kody med farmor och jag o Jack var o satsade pa hastarna (wycheproof races, en vecka innan melbourne cup) och vi vann 3 utav 4 ggr, det va ju skoj! Efter det blev det puben, traffade en massa av Jacks slakt och vanner sa det var kul. Stukade dock foten riktigt illa och blev hemburen av Jack.
Pa sondagen var det dags for Kodys namngivningsfest, jag haltade runt utan kryckor vilket gjorde saken mycket varre (nu kan jag knappt stodja mig pa foten alls) - men dagen blev anda en succ'e! Jack kusin Aidan har varit prast sa han ar van vid sanna har grejer sa han holl i allt, jag gick upp och laste en dikt, Jack laste en och sen kom Kodys "guardians" Ethan och Joel upp och sa hur glada dom ar att ha Kody is sitt liv! Sen oppnade vi paket och Kody somnade gott i sin vagn.
Vi var for sega for att kora hela vagen hem, 7 timmar, sa vi sov en natt till och akte hem tidigt mandag morgon, Jack kunde anda inte jobba pga min fot.

Sa nu bor jag pa nedervaningen pa soffan, vi har en resesang till Kody brevis mig och Jack fick bara ner hans skotbord! ONSKAR jag hade nan som kunde komma och hjalpa mig och Kody lite!

Nu borjar det bli dags for Kody att vila en stund, hoppas alla andra haft en bra helg!!!!

Ciao!!