backstreets back!

2011-08-08 @ 06:05:47
eller, jag ar tillbaka iallafall. fast jag tror backstreet boys ar tillbaka dom med, nu med new kids on the block...? Jaja, det har jag inget intresse for i vilket fall sa...

jag ar svindalig pa att uppdatera min blogg men jag gor annu ett forsok :)

Tillbaka i australien, och adelaide borjar bli mer och mer intressant! Kanske for att jag varit ute pa krogen varje helg sen jag kom tillbaka och hamnade pa casinot runt midnatt i torsdags. Mmmm det kan vara svart att skaka av semesterkanslorna!!

Vi ska titta pa ett nytt hus ikvall, jag har sett bilder pa internet och jag tycker det verkar helmysigt!
http://www.realestate.com.au/property-house-sa-glengowrie-405351010
Det ar lanken for den som vill ta sig en titt!
Bilderna ar fina men det kan ju vara annorlunda i verkligenheten! Jag vill ha en trevlig tvattstuga, man spenderar sa javla mycket tid med tvatt nar man har sma barn, sa da vore det roligt om tvattstugan var frasch och trevlig!

Kody brande fingret for ett tag sen pa en varm metallgrej, han fastnade med fingret sa kunde inte dra loss nar det gjorde ont sa fick stor blasa och bandage, men det verkar ha lakt ordentligt, va 2 veckor sen vi var hos lakaren nu sa vi ska tillbaka imorn! Hoppar pa bussen till sjukan, hoppas inte att det regnar!

Pa onsdag firar jag och Jack att vi varit gifta i 2 ar! Sa vi har skaffat barnvakt i form av Karen och Tom (deras son Kalani ar 2 veckor aldre an Kody sa han kommer fa det sa roligt) sa vi ska ut och ata middag pa natt romantiskt stalle :) Vi satsar nog pa "the revlving restaurant" i Glenelg nere vid havet, nar vi gifte oss at vi middag pa en snurrande restaurang i Surfers Paradise namligen, lite tradition kanske?

Pa torsdag ska jag och Kody borja playgroup nere pa gatan, vi skulle ha borjat forra torsdagen om Kody inte hade blivit forskyld!

Pa fredag kommer jacks mamma, hennes karl och jacks syster Ellie, dom stannar till nasta onsdag, det kommer Kody gilla, full rulle! Eller nja, jacks mamma har ju gips runt ben och fot, men men.

Jag saknar Sverige, precis som jag trodde att jag skulle gora, men tack o lov hander det grejer har i adelaide med, jag ar sa sugen pa att borja jobba, men kanner att jag nog maste veta var vi kommer att bo forst sa jag vet att jag kan ta mig till jobbet ordentligt. ar inte hunnit ovningskora an sen jag kom hem, det maste jag ta tag i nu nar jacks familj ar har och kan passa kody!



Nu har jag lite att pyssla med!

Ciao!

Kommentarer

Postat av: Ryssan

lägg upp mer bilder här eller fb från sverige/turkiet som jag inte sett!!

2011-08-08 @ 15:02:48

Postat av: Martina

Playgroup nere på gatan låter skoj! Själv har jag gjort ett ryck och hört av mig till lite gamla kompisar på facebook som har barn i hopp om att lära känna lite fler, tja barn.. :)

Med ett nyårslöfte om att knyta kontakter och utöka bekantskapskretsen får man allt ligga i, är ju mer än halvlek nu på året som ska bli världens bästa hittills (men har inte varit så bra hittills dock..)

2011-08-11 @ 23:22:01
URL: http://fantasiee.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback