turn up the lights......

2011-01-31 @ 11:49:04
men fy på mig, jag har inte varit på gymmet sen innan jul! skamligt, eftersom jag betalar ganska mkt för det varannan vecka... fy!

kody är en fröjd som vanligt, förkyld nu dock, för han håller på att få 3 nya tänder, stackarn arr han inte kan få bara en i taget..! sist hade han 4 som kom samtidigt! Så nu ser man 8 gaddar när han skrattar å pratar!

Om 3 veckor kommer mamapap tjohoooo! Och idag fyller pappa 52! GRATTIS PAPPA! D kan få dig en kram när du kommer hit! Och en present med såklart!

42 grader varmt idag, 43 grader igår, 34 imorn och över 30 resten av veckan...

På söndag fyller kody 1 år gammal hahha vad tiden går fort! Min vän erin har startat eget, kolla up wicked cravings på facebook, hon ska baka en blå tårta med stjärnor till kody, och 12 cupcakes, blåa såklart! allt blått till kody! jag fick lite rabbatt men fan det sved i kassan ändå tyckte jag, nästa år bakar jag nog egen tårta till honom hahaha!

bor i nya huset nu, har lämnat in papper om allt som behöver fixas idag, hoppas dom grejjar det mesta snart.

vi har possums i taket, googla om ni vill se gulligt med argsint å farligt djur. killen som va här har fångat en i bur, nu har vi fler burar i taket, så hoppas vi fångar dom andra 2, jag tror det är 2 till, dom kryper omkring å kraffsar som tusan! ursch

nu ska jag sitta å beundra jacks nya kaffemaskin.... hmpf... 

ha det gott! 

nytt hem!............igen!

2011-01-19 @ 23:17:50
ja nu har vi hittat ett nytt hem , tack o lov, vi får nycklarna vid 5 i eftermiddag, då ska allt ut och första natten ska sovas in the new home!

så idag ska jag...

- slänga i sista tvätten och låta det torka i solskenet
- packa resterande kläder, duschprylar, leksaker, tvätt/städ/diskmedel, smink, smycken
- packa ihop datorn med tillbehör
- slänga ner mat i kylväskor
- städa hela övervåningen ( 3 sovrum, hall, en walk in robe, 2 garderober, 1 badrum med dusch och badkar och handfat och toaleeeett)

Utöver detta ska jag även hinna leka med/underhålla Kody, laga mat och mata Kody, mata mig själv, gärna klä på mig, gå och handla toapapper och mjölk, söva Kody minst 1 gång till... Låter inte som mycket, men underhålla Kody är det som är mest tidskrävande! Och att mata Kody förstårs, han tycker om att äta sakta, som sin mor!

Va fan sitter jag framför datorn för undrar ni??
Jag har ingen lust att ta tag i allt detta, att blogga är roligare.. Men jaa jaaaaaa, jag ska väl köra igång då...

BTW, huset vi flyttar in i, ser ut som det ska falla ihop vilken sekund som helst! Vi kan ha begått ett misstag, men vi provar o ser vad som händer, förhoppningsvis ramlar inte taket in på oss!

Ciaoooooo!

ps, Kody har börjat gå, fast bara när daddy är hemma!

Flyttbestyr!

2011-01-15 @ 11:15:36
Vi måste vara ute ur vårat radhus till på fredag, det betyder färdigpackat, färdigflyttat och färdigtstädat tills på fredag, den 21a, och ha lämnat in nycklarna.

Vart ska vi ta vägen?

Dammit...!

vill flytta!

2011-01-10 @ 13:46:02
blev att vi tittade på 3 hus idag... njaa...

imorn ska kody på dagis igen, andra gången! spännande!

sen måste jag hem o städa och göra fint för kl 16.30 är det inspektion hemma hos oss! Gick in på hyressidan och det har klickats over tusen ggr på vårat radhus så förhoppningsvis är det nån som vill ha det. bara dom inte frågar varför vi flyttar ut, jag kan ju inte ljuga. fast om det är en barnfamilj kanske jag råder dom att titta elsewhere.......

nu är det sängen som gäller för mig, grannjävlarna har på basen, hoppas dom inte höjer... oro varje natt man lägger sig, kan få magsår för mindre.

nattinatt!

Mycket gladare!

2011-01-09 @ 22:00:08
våran hyresvärd la upp vårat radhus på internet med en gång i fredags efter att hon fått mitt mail, så nu är det bråttom att packa och flytta! Tittade på ett jättefint hus i lördags, men bara ledigt 6 månader, så vet inte om vi vill ansöka.
Ska titta på 2 hus idag, har folk som kommer och tittar på vårat radhus imorn, och minst ett hus för oss att titta på imorn. Detta måste gå undan och jag känner lite press på mig, hade kanske varit bra om mina päron varit här och hjälpt packa, eller iaf hänga med Kody!

Nu ska vi gå ner o äta frukost!
Ha det gott!

inbrott

2011-01-07 @ 01:38:44
jävla idioter jag vet att det va ni!


gaaaaaaaaahhh!!!!!


igår, i vanlig ordning, gick Jack över till grannarna o sa åt dom att nu får det fan räcka, stäng av basen o håll käften!

funkade sådär o senare på kvällen, natten, fick vi ringa polisen. blev inte riktigt som vi hade tänkt då polisen mest skämtade med grannarna om att inte köra fulla osv...

så vi ringde polisen igen o klagade på att dom är oproffisionella.


iallafall, det va livat som fan, sen gick dom iväg, å jag sa till jack att great, då kommer vi vakna av att dom är högljudda när dom kommer hem igen...
men vi vaknade aldrig, vilket var väldigt konstigt.

idag tog jack bilen och skulle åka till jobbet. då har NÅN brytit sig in i bilen o tagit våran gps, som jack har sparat kördata på som han behövde till jobbet, och grejat med våra blinkers etc. dom vill uppenbarligen att vi ska dö. att det är en barnstol i bilen o en massa leksaker skiter dom i.
även att våran bil inte är den flashigaste av de bilar som står parkerad utanför är ju konstigt.

jaja, jag skrev till hyresvärden igen, fick aldrig svar på mailet jag skickade i onsdags, att nu är det fan nog. bryt vårat kontrakt, jag är säker på att kontrakt har brytits pga mindre missöden.
skrev även att det känns väldigt osunt att bo granne med någon som hatar en så innerligt.

jävla idioter