Wycheproof

2010-10-29 @ 06:58:50
Idag knackade det pa dorren runt halv 11, nar jag och Kody lag och vilade, sa jag hoppade upp och sprang ner for att se vem det var och gissa om jag blev glad! En kvinna som holl i en jattevacker bukett med liljor till mig! Jack hade bestallt blombud och det forvantade jag mig inte sa da blev jag jatteglad!

Wychee - Ja da ska vi strax bege oss till en av varldens minsta stader (som faktiskt har varldens minsta berg), det tar ca 6- 7 timmar att aka hela vagen normalt, sa jag vet inte riktigt hur lang tid det kommer ta med Kody, aningens langre kan jag tanka mig! Fredag eftermiddag nu, stannar till sondag, short and sweet!

Det ar trakigt vader, regn och jag har en fruktansvard huvudvark sa antar att det kommer borja aska snart, forhoppningsvis ar vadret finare i Victoria an i South Australia!

Maste packa ihop en weekendvaska till min familj nu, och direkt efter det maste vi aka och kopa en "travel cot" till Kody sa att han har nagonstanns att sova i helgen. (den kommer sedan att anvandas pa nedervaningen nar vi kommer hem)







Ha det gott!!

Fkn bored

2010-10-28 @ 01:28:25

Idag skulle en vän komma over på fika men det blev tyvärr inget med det, så nu måste jag forsoka hitta på något annat att gora, men istället onskar jag att jag var i Sverige eller uppe i Surfers Paradise, dar jag känner folk så man hade haft någon att umgås med! Man blir lite halvt knäpp av att bara umgås med en 8 månader gammal tokunge hela dagarna kan jag lova! Ibland behover man vuxna omkring sig!
Jag kopte en ny vagn till Kody igår, han behovde en med bättre "suspension" i hjulen, och den är mycket lättare  sa forhoppningsvis är den bättre än den gamla! Sa visst kan jag ta en promenad med Kody. Vi kan ju även ta en cykeltur. Vi kan slänga i en till tvätt att hänga upp. Visst finns det saker att gora. Men jag vill gora det tillsammans med någon mer vuxen tack!


Ska åka till Jacks gamla hemstad tidigt lordag morgon, det ska bli roligt att ha folk omkring sig, ska bli kul att träffa Kodys farmor och se hur hon mår efter sin operation!
Sen pa sondag ska vi ha Kodys namngivningfest i en park, och beroende pa om Jack maste jobba pa måndag eller inte så får vi se nar vi åker hem!

Nej nu vaknar mitt lilla troll, då ska vi gå och kopa brod!      




(det funkar inte for mig att skriva a a o, har forsokt kopiera och klistra in men gav upp nar jag fick ont i huvudet, HELP ME!!)


Ciao!

A A och O

2010-10-25 @ 00:14:22
Ja jag saknar ju vissa bokstaver pa Jacks dator, men nar jag har tid ska jag ta med min gamla dator till nan datashop och se om dom har en sladd som passar, vore ju bra att kunna anvanda min egen dator kanner jag!
Ville oversatta vad jag skriver om till engelska, men oversattningen blir KATASTROF nar jag inte kan anvanda mig av A A eller O. Ja, ni forstar vad jag menar!!

Igar kopte jag en cykel, yey, min forsta cykel i Australien! (kan aven vara forsta cykeln som inte ar en hand me down?) Iaf, har maste man ju ha hjalm, sa det fick bli en chockrosa sak, det var den enda som passade! Kody fick en cykel-barn-stol, och sa fort Jack monterat ihop cykeln och spant fast barnstolen sa gav vi oss ut pa en aktur! Det var riktigt trevligt, Kody verkade inte ha nagot emot det, trots att han helst av allt hade velat stanna hemma och tagit en tupplur!


 Hur sitter hjalmen Kody??







Sa nu behover vi inte ga fram och tillbaka till babysimmet, 1.30 timme for att fa simma 30 min! Mycket battre! Jag har dock ingen sportbikini, sa jag hoppas Kody inte drar i bikinin idag igen, jobbigt ju!

Nu maste Kody vila och jag packa innan det blir sim!

Ha det gott!

Long time No see

2010-10-24 @ 00:22:12
Vad som hant sen jag senast skrev!
Ja vi var i Sverige och halsade pa, det var mycket roligt att fa traffa familj och alla vanner, en del hade forandrats mycket, dom flesta till det battre! Jag fick i mig x antal pizzor, onskar dock att det blivit nagra fler! Det var verkligen underbart att va "hemma"!

Har i Adelaide borjar det handa grejer med, vi flyttade ut fran huset 1 oktober, nu bor vi i ett jattefint radhus som ligger mycket narmare precis allt! Sa jag och Kody har kunnat borja simma pa simskola, (babysim) vi var forsta gangen i mandags, det var roligt att gora natt nytt, och sa som Kody sparkar och plaskar sa kanske simning verkligen kan vara hans grej?? Nar vi kom hem la vi oss bada tva och vilade (normalt max en timma), men vi vaknade inte av oss sjalva, Jack kom hem fran jobbet, tre timmar (!) senare och fick vacka oss! Simingen tog knacken pa oss bada haha! Men nu ar Kody liite forkyld, sa jag vet inte om jag ska ga imorn eller inte, jag har redan betalat for imorn, men det betyder bara att jag far ta igen den tiden en annan gang, kanske till helgen sa Jack kan fa folja med!

Idag vaknade Kody vid 7, vilket han gor varje morgon, sa Jack fick ta sovmorgon och jag och Kody gick ner och fixade iordning hans morgon flaska, sa trist nar han ar snorig, blir sa svart for honom att dricka!

Idag ska jag testa kyckling i varan "slow cooker", ska slanga i kyckling brost och broccolisoppa, satta pa hog varme i 4 timmar, och sen ska man tydligen ha en jattesmarrig middag! Lagade en 1kgs stek i den haromdagen, med lite buljong och 1dl ol, lok och vitloksklyftor, satte pa lag varme i 6 timmar OJ SA GOTT godaste kottet jag nansin atit, sa det kan ju vara natt, inte behova sta och laga mat varje dag utan bara forbereda slow cookern, mycket smidigt!

Kodys rum borjar se mysigt ut nu, Jack kopte 2 nya mobler forra veckan






Som passar sa fint med hans sang (alskar mammut-serien fran IKEA, saaa himla tufft!)



(gammal bild saklart, men dom har inte kvar sangen pa IKEA sa ville bara visa!!)



Och sa har han sina sma stjarnor och manen uppklistrat pa vaggen brevid sangen, maste bara hitta nagon rolig leksak att hanga over hans skotbord, han tycker inte om att ligga still langre sa blojbytning har borjat bli en valdig utmaning!
Han larde sig att dra sig upp pa mobler haromdagen sa nu vill han inte sitta ner alls, ska bara sta upp hela tiden, ova ova! Sa stolt over min lilla skit, han kommer borja ga innan vi hinner blinka!

Nu borjar han gny daruppe, dags att vakna efter morgonluren!

Manga kramar!!