Svackan lättnar

2011-11-22 @ 01:32:34
Imorgon fyller Cat 29! Då ska hon firas med restaurangbesök, hon har bestämt sig för Thaikäk, så vi ska hitta nått härligt ställe med god veggimat!
Idag började jag dagen med en powerwalk! Efter att jag gjort frulle till Kody dvs, sen passade Cat honom (eller TVn kanske passade mest) så jag kunde ta mig en prommis med musik i örona, det var underbart!
Cat ska förresten åka hem 1 dec istället, hon har bokat om resan, Adelaide blev inte riktigt som hon tänkt sig. Så efter det får jag ta mina powerwalks på kvällarna när Jack är hemma, hm hm hoppas hoppas jag kan motivera mig själv att gå ut å gå mellan 6-8 på kvällen när mat vanligtvis tillagas å äts och man vill umgås med familjen. Får lösa det på nått sätt iaf.
Men sen kommer mamma och pappa i februari, så då kan jag gå på powerwalks på mornarna igen, det känns bäst att göra det då tycker jag!

Nu ska jag skumma lite på internet innan Kody vaknar, då ska vi hoppa in i en dusch och klockan 14 ska vi på lekträff nere vid stranden! Lite grått ute idag så får hoppas att det inte kommer regna!
Ha det gott
Ciao

svacka...

2011-11-19 @ 09:44:25
är så sjukt jävla trött på allt som är, samma gamla grej varje dag, skulle behöva en liten time out, men tillfälle infinner sig inte, och om jag väl får en liten time out så utnyttjar jag den helt fel. Jag vill träna och lyssna på musik, eller bara vara ifred och läsa en bok. Jag vill ha barnfri tid, jag vill studera, mata min hjärna med information så den kan utvecklas igen och inte bara vara ett skrynkligt litet russin som bara säger "gör si gör så, nej nej NEJ, för att jag säger det, för att det gör ont, för att för att, NEJ INTE BITAS!"
Jag vill jobba, träffa vuxna människor, ha en konversation som inte handlar om blöjor, barnmat, husbestyr eller hur ensam en hemmamamma är. Och hur monotont och enkelriktat det är, dag ut å dag in.

Jag älskar mitt barn och jag är glad över att ha valet att kunna vara hemma med honom. Men jag har inte familjemedlemmar här. Ingen mormor eller morfar eller farmor eller farfar som kan hjälpa nån gång ibland eller sällskapa nån gång ibland. Jag har inte mina underbara vänner här som kan uppmuntra och bryta trenden genom att bara komma över på en kaffe. Ingen att gå på bio med. Ingen att åka o shoppa med.
Det är inte lätt att bara känna en handfull folk som alla själva har barn och problem och sina släktingar o vänner här att bryta av deras vardag.

Jaja, det är läggdags om ett par timmar, imorrn kanske gnället är borta. Men jag lovar, nästa person som säger nått jag inte gillar... Kommer att halta resten av livet. Leave me alone!

bali

2011-11-18 @ 01:01:57
jag vill åka till bali, kanske kan göra det nästa år, men det blir nog lite väl mkt eftersom Jack vill köpa hus så vi får se hur det blir. Nu dör batteriet i datan, ha det gott

utmaning

2011-11-14 @ 00:14:04
från Martina
http://fantasiee.wordpress.com/


När ingen ser eller hör mig -

så tycker jag att det är extra roligt att sjunga riktigt ordentligt! Jag brukar även gå omkring spritt språngande naken hahaha typ en halvtimme efter duschen!

Jag går aldrig hemifrån utan -

Kody. Jag glömmer nycklar o telefon o plånbok hej vilt, men änsålänge har jag inte glömt Kody :)

Min blogg heter som den gör för att -

Om jag nånsin skulle designa kläder, smycken eller ha en egen liten affär så skulle den heta/märket heta Suzysuz, för jag tycker det låter bra! Suzysuz är mitt brand name!

Om jag vågade skulle jag -

Vilja göra mycket mycket mer för folk som inte har det så bra ställt som jag har det, men min rädsla är att jag tar på mig alla andras smärta och skulle nog tillslut gräva ner mig i depression för att världen är som den är. Men förhoppningsvis så får jag studera det jag vill och har jag tur och jobbar riktigt hårt så kommer jag nog få hjälpa lite folk iaf.

Om tio år kommer jag att -

Vara 35, relativt lycklig, ha minst ett till barn och fortfarande vara gift med Jack! Bo antingen i australien eller sverige. Ha rest lite till med min familj, ha hoppat fallskärm, och faktiskt veta på ett ungefär vad jag vill ha ut av resterande del av livet!