I come from the land down under...?

2009-02-25 @ 00:37:34
Onsdag den 25e

Loning. Lon. Pengar.

Varfor i hela fridens namn blir jag inte ordentligt betald for? Den har lonen som jag far av SJ ar ju skrattretande!
Maste ringa paronen och kolla om dom fatt min payslip... LoneSpec, se vad som ar fel. For nat ar fel. Var ar mina pengar? Mycket orovackande....

Sa i lordags iallafall, fick man antligen en ring till forlovningen, och inte bara vilken ring som helst... Ujujuj, jaa, det ar den finaste ringen jag nagonsin sett i hela mitt liv, helt underbar.



Jag ska aven bli en mycket flitigare bloggare, nu nar jag lever det goda livet som australiensk hemmafru.. hehe....

Hade en trevlig (?) utgang i surfers i fredags, roligt, Ryssan va o halsade pa over helgen. Lordagen byttes det ju ringar. Sondag akte jag och Australiensarn till Carrara Markets, sen in till Surfers for att hanga med Ryssan. Mandag, yrslade mest omkring i Southport, lite bibliotek, lite immigration, lite pool, lite stadning, Tisdags, igar, lite bibliotek, lite bankarenden, tog bussen hem till tjejerna och glassade vid poolen. Har haft det valdigt trevligt, ska till (chocker) biblioteket idag igen, ska kolla upp lite lagenheter, hem till tjejerna och sen tror jag att jag och Britney ska ta oss en eftermiddags jug pa Waxys!

Men nu ska jag ata, tvatta, diska, klockan ar ju 9.30! Sen borjar dagen pa riktigt!

Ha det gott, hors snart igen!

Första inlägget

2009-02-12 @ 12:03:18
Ja då har man gett sig på en sån här då!
Antar att det är i stil med att skriva dagbok, vilket jag av någon anledning aldrig riktigt lyckades med. Men vi ger bloggandet ett försök ändå!

Ja, mina vänner, som ni vet så sitter jag ju för tillfället fast i Sverige, bara i tre dagar till dock, sen får man återvända till det landet där jag trivs bäst!
Har varit två riktigt jobbiga månader, men jag tycker nog att jag klarat det ganska bra ändå!
Men det är ju inte meningen att man ska vara utan den man älskar, så på måndag får jag äntligen andas Australiensk luft och återförenas med min fästman!
Fästman, gud va vuxet det låter.

Ja, Ryssan (aka Cathrine) försvann ju till landet DownUnder för en vecka sen, hon har hunnit med att hälsa på efterlängtade vänner och besökt det underbara SurfersParadise

Det blir ju Surfers för mig med ett tag, men sen flyr jag och pojken vidare, till Adelaide, där ett nytt kapitel i mitt liv kommer börja. Ett arbetslöst sådant, men det kan vi gå in på senare.

Just nu ville jag mest ha mitt första inlägg avklarat, vet inte om jag törs ge mig på web designen än, Ryssan har varnat mig...