Dedication!

2011-03-22 @ 22:59:54
Vaknade innan 7 av sparkar bits o rivs, strypgrepp och "danska skallar" (kallas det så).
Ja ni gissade rätt, Kody blir aggressiv när man inte går upp med en gång. Fast han gör det så det ser ut som en olycka. "Gääääsp mamma åh nu sträcker jag på mig, OJ DÅ, råkade jag riva dig?" "En kraaaam ska du få, OJ DÅ, la jag hela min kroppsvikt rakt över halsen på dig?"
Hmpf...

Så vi hoppade upp å Kody fick sin efterlängtade morgonflaska, sen tog jag på mig regnkläder, Kody fick sitta i vagnen med värmepåse och regnskydd, och sen begav vi oss ut på våran morgonpromenad. 15 grader och spöregn, yey. Men kändes bra att komma ut, starkt jobbat!

Nu är klockan snart halv 9, jag ska koka gröt till Kräsna Kody och själv ska jag ta en macka med Chai te! Mumma!

Jag hoppas vi kan åka och köpa en torktumlare idag, det behövs här eftersom Adelaides vintrar är som Sveriges höstar, väldigt blöta!

Och så måste jag fixa iordning ett fotoalbum till Jacks mamma idag, hon är fortfarande kvar på sjukhuset och hon behöver lite uppmuntran!

Ha det så gott allihopa! Speciellt Caten å Linda som åker till Irland!

Ciao!

25 år OLD

2011-03-22 @ 11:50:40

Jahaj, 25 år GAMMAL, ja det funkar väl det med.

Nu när jag är 25 år GAMMAL så är det vissa saker jag tänkte ändra på, att fylla år för mig är som nyårslöften för andra. Som med allt annat så tar förändring tid, men jag har börjat lite smått med mitt nya liv, here it goes

Jag har påbörjat min jakt efter ett körkort! Här i australien måste man klara ett körkortstest innan man börjar övningsköra, sen får man sina L att sätta på bilen (Lerners permit), så än sålänge har jag kört bil 2 ggr.

Jag har börjat gå 45 minuters promenader varje morgon kl 7.15 med en tjej som bor uppe på gatan. Hon, jag, hennes 2 hundar och Kody i vagnen.

Jag har köpt en ny barnvagn (present från mina föräldrar) och det är en Jogger, man kan alltså låsa framhjulet (trehjuling) så att det är stadigt för när man ska jogga.. Detta kommer dock inte hända, men det är en terräng vagn som klarar av raska promenader på ojämn väg.

Jag lagar lunch och middagar igen, inget mer take away.

Det är lite saker jag har kommit igång med, sen är det ju det vanliga, träna mer. Skööööj.... Jajust jag ska ju göra det skoj, tycka att jag är en helt underbar människa och köpa fina gymkläder!

Alkoholen kommer endast intas i mycket små mängder, iställer kommer dom pengarna läggas på andra nöjen som att gå på bio eller... Ja shoppa såklart. Inte för att jag dricker mycket, det händer kanske, en gång var 4e månad? Eller var tredje. Så ingen fara på taket men ändå, orka va bakis när Kody vill leka!

Ja det är det jag tänker skriva idag, klockan är 21.20 å jag e svintrött dags å koja!

Lots of love till mina gamla kompisar därute, ni är alla galet saknade! Å mamsing o papsing o cathrinsing å släktsing! hehe

Ciao!

Jag då?

2011-03-17 @ 23:36:34
Jag vill med vara en perrongNu har vi kommit hem igen, har precis släppt av mamma o pappa på flygplatsen. Dom har inte ens lyft än och Kody undrar redan var dom är? Suck, tiden går alltid för fort när man har kul!

Det kommer bli stor saknad och familjen Andersson abstinens ett tag framöver nu, men jag håller tummarna att jag kommer vinna en massa pengar snart så vi kan flyge till Sverige och hälsa på. Och stanna en längre tid. Ja tack!

Im alive

2011-03-13 @ 02:11:55
Knappt, men jag lever iallafall....
Vilken magsjuka jag åkte på, jag kräktes ca 15 ggr på en dag, och jag var sååå sjuk :( Började kräkas runt 9 på morgonen och kräktes fram till halv 12 på natten.. Runt 7 på kvällen kom en läkare hem till mig och gav mig en spruta i skinkan, ajfasen, men det kanske hjälpte, kräktes ju bara en gång efter det så..

Nu har det gått en å en halv dag sen jag kräktes så hoppas det är borta.
Mamma var sjuk, pappa var sjuk och Jack kräktes aldrig men han har utslag över bröst mage rygg och armar, så jag har gett honom clarityn, hoppas det kan hjälpa lite!

Nu säger min mamma att jag måste städa, så jag måste gå!

Imorrn är det min födelsedag, då ska vi klä upp oss och satsa på hästar tjo!

Ha det gott
Ciao!!

Days of our lives

2011-03-07 @ 23:45:04
Ja, då är ju föräldrarna här äntligen, som vi har längtat!
Dom har faktiskt varit här ett par veckor nu, jag har inte haft tid att sätta mig framför bloggen!
Vi har gjort lite allt möjligt sen dom kom, men den bästa dagen hittills var när vi i söndags åkte till Second Valley, 82 km söderut, och spenderade hela dagen där. Vi har ett stooort parasol som kody lekte under på stranden, Jack och pappa snorklade, jag och mamma snorklade, vi fiskade och solade och hade det helt underbart. Det var 30 grader varmt hela dagen så det var helt perfekt! Jag hoppas vi hinner göra något liknande innan det är dags för dom att åka hem igen!

Och snart fyller jag 25, det ska bli intressant! Upp till 25 är man ju fortfarande så ung. Nu kommer jag ju vara 25. Alltså, inte så ung längre. Men vafan, jag är ju redan gift och har barn. Jag slutade vara ung för ett tag sen ;)

Dags att starta dagen, ha det gott!


Jajust det, vi tar ju mycket kort på Kody, så nu har han en bestämd kamera-min!
Så synd att han inte bara kunde le istället!

Ciao!