För sött

2012-12-21 @ 06:26:59

Handlade lite till nyfödingen häromdan, var mycket glad över att hitta tjejkläder i blå toner, lite bristvara på det. Till nyfödda flickor verkar det mest finnas rosa. Klänningar finns i de flesta färgerna men jag slänger helst inte på en nyföding en plufsig klänning. Det får hon nog allt vänta några månader tills jag gör!

Kody var med daddy hos doktorn idag, han har mollusker stackarn. Finns ju inget man kan göra åt det plus att det smittar så kollade upp huskurer, Tea tree oil (utspätt) kan hjälpa till att ta bort dom, ska inhandla och prova det. (kan hjälpa till att torka ut dom fortare.)

Jag var hos barnmorskan, bebisen flyter omkring högt upp men med huvudet neråt, inget spännande där. Jag hade väldigt lågt blodtryck tyckte hon, 80/55. Drick mer vätska sa hon. Ok.

Idag är det fredag, 3 dagar kvar till julafton! Har tyvärr inte fått paket från Sverige än, får se när det kommer!

Ha det gott!
Ciao


Kommentarer

Postat av: Martina

Mollusker, vad i hela världen är det?

Håller med, hade inte heller satt klänning på en nyfödd. body + byxor är väl smidigast? Eller ni kanske har lättare kläder down under.
Jag kollade igenom lite foton idag/igår och hittade kort när jag var i Linkan och vi träffade Kody... Så liten! Valle ser ju likadan ut men Kody har blivit så stor :) söta

2012-12-21 @ 23:59:06
URL: http://fantasiee.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback