Flytt till Grönland

2017-03-18 @ 10:46:43
Efter att ha tänkt igenom allt man kan tänka igenom har vi bestämt oss för att flytta till Grönland. 
Grönland har för mig alltid varit spännande, livet känns lite enklare där på något vis. Jag tycker om Grönlands utbud för barn och ungdomar, känns som att det finns massor av aktiviteter, och det satsas på att fräscha upp parker och hålla det modernt, ofta lite nytänk. 
Jack har fått ett jobberbjudande där som han tackat ja till, och jag ser fram emot några månader som hemmafru innan jag ger mig ut i arbetslivet. Det ska bli roligt att se vad det finns och hur det är att arbeta där med något liknande jag gör idag. 

Vi har hittat en skola till barnen med, den verkar mycket trevlig. Jag håller på och fyller i ansökan men det är svårt då vi inte har en adress på Grönland än. Jag har kontakt med rektorn, jag tror att jag behärskar språket tillräckligt bra för att vi ska kunna föra en bra dialog. 

Så nu är jag i processen att sälja lägenhet och möbler. (Någon som vill köpa en trea i åbylund i linkan, nyrenoverat kök mm) 
Vi har mycket kläder och saker vi inte ska ta med. Jag har ju flyttat utomlands förr men man glömmer lätt hur jobbigt det faktiskt är. 

I slutet av juli går flyttlasset till Grönland. Jobbar gör jag bara i sju veckor till så jag har tid att organisera allt, och så vill jag även hinna träffa alla underbara vänner jag har med innan vi försvinner. 

Nej, nu ska vi njuta av helgen samtidigt som vi drömmer oss bort till Grönland. Grönland? Nej, Australien menar jag ju. 

Kommentarer

Postat av: Mamma Pia

Jodu, Grönland av alla ställen...

2017-03-20 @ 08:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback