Uppdatering

2013-01-10 @ 22:26:52

Först och främst, det har varit några bränder i närheten av oss men inte så pass att dom har gått ut med varningar om eventuell evakuering. Vi hoppas att det fås under kontroll snart, det är så fruktansvärt.

Mamma är nu här, vi gör inte många knop om dagarna, pga mig och magen såklart, det har däremot blivit mycket bad i poolen, vi har hunnit gå i ett par affärer (jag har hittat svinsnygga mc Boots jag vill ha till vinter) och vi har varit i lekpark och haft kul med kody!

Annars väntar vi mest på att nåt ska hända med bebisen, 37.6 veckor idag, men inget nytt, hon lägger sig långt ner och sen hoppar hon upp igen så hon verkar inte ha någon större brådska!

Kody är tillbaka på dagis efter jullovet, kul för honom! I år måste jag kolla upp lite skolor för honom, dom börjar när som är fem här. Han blir tre om några veckor, ska bli så kul!

Och sen kommer pappa snart med, det ska bli roligt!

Nu ska vi äta frukost, ha en bra dag!

Ciao


Kommentarer

Postat av: Hanna, Max och Nova

Skönt att ha mamma hos sig såhär på slutet! Jag vet hur det är! Fy f*n! Man önskar att man själv kan få igång det, men tyvärr är det ju de envisa små bebisarna som bestämmer...
Lider med dig, men snart är det över och du har en liten prinsessa istället för en stor mage :) Lycka till!!!
Kramar

2013-01-11 @ 09:01:25

Postat av: emma

Vad härligt att mammsen Pia har kommit ner till dig och att pappsen Tommy också kommer på besök :) Hoppas bebben vill titta ut snart och att hon börjar fixera sig :) Du får gå i många uppförsbackar, det fick en kompis att komma igång på beräknad dag :)

Skönt att det inte är några bränder så jätte nära er, men det är när det är bränder och översvämning vi från Sverige hör något om Australien på nyheterna :) Spännande att Kody är tillbaka på dagis är det två dagar i veckan och sen spännande med skola är det typ kö tid eller så därför man börjar kolla på det tidigt?

2013-01-11 @ 09:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback