Husköp! Förhoppningsvis!

2012-04-13 @ 03:26:50

För en vecka sen la vi in ett bud på ett fint hus vi va och tittade på, så just nu väntar vi på att banken ska höra av sig om lån osv. Det finns 2 saker som kan göra det lite svårare än vanligt för oss att få lån, men trots det så ser det lovande ut. Man kan ju alltid hoppas iaf!
Huset har 2 badrum, 3 sovrum, vardagsrum, matsalsrum och familjerum i anslutning till köket.
Det är en perfekt storlek till oss, köket är redan renoverat och det har vita väggar och trägolv i hela huset, förutom badrummen och hallen där det är stenplattor. Så inga snuskiga hektäckningsmattor som dom kör mycket med här, och enkelt att sätta sin egen stämpel på´t!
Det finns en liten uteplats under tak, och gräs för Kody att springa omkring på.
Och ja just det, finns en uppvärmd pool under tak oxå!
Så vi får se hur det blir med lånet, men vi blev så kära i huset så vi var bara tvugna att försöka få det!
Även nära till en park med lekplats och damm, så vi kan gå ner och mata ankorna och åka rutchekana!




Framsidan!

 

 




Planlösning

Tomten ligger på 707 kvadratmeter, så det är lagom, jag ville inte ha mindre än 600 kvadrat och med tanke på att hus på 300 kvadrat här säljer för över 2 miljoner kronor så kan man glömma att försöka hitta en tomt på över 1000 kvadrat, om man inte vill flytta ut på landet dvs. Nej tack - det finns tillräkligt med spindlar, ödlor och ormar här uuuh.....

 

Kody vill med flytta iaf, han är trött på att hyra och aldrig få slå upp en tavla eller annat roligt i sitt sovrum, inte konstigt att han aldrig är därinne, ser ju så trist ut :(

Så gott folk, håll tummarna för att vi får huset!


Annars har min maginfluensa kommit och gått i dagarna, det verkar som att både Kody och Jack har klarat sig undan, hoppas det för det värsta som kan hända efter att man har haft maginfluensa är att behöva ta hand om nån annan som har maginfluensa!

Jag såg på New Years Eve igår, hade aldelles för höga förväntningar då jag jämförde den med Love Actually, men den var mer i klass med Valentines Day. Fast undrar om inte t.om Valentines Day var bättre. Den får en 6/10 av mig iaf.

En film som i sig kanske inte är hundra procent men som blir lyft av det faktum att den är baserad på en verklig händelse är Soul Surfer, som handlar om en surftjej som blir av med sin ena arm i en hajattack! Hade den inte varit baserd på en verklig historia så kanske den hade fått sämre kritik av mig, den var lite hastig i sina händelser, men jag ger den en 8/10!

Kody var på Adelaide Zoo för ett tag sen och träffade en jättesköldpadda! "ooh Turtle, Nice!"

 

Nu är det dags att bestämma oss för vad vi ska göra idag, inte speciellt mycket ifall jag fortfarande smittar, vet inte hur långt efter man kräks som man smittar... Men det är inte värt att riskera nåt!

Ha det bra och håll nu tummarna ordentligt!
Ciao!


Kommentarer

Postat av: Mamma Pia

Ja, tummar hålls för glatta livet! Hördu vilken stor turtle! Det var väl något för allas vår djurexpert Kody! KRAAAAM!!!!

2012-04-13 @ 07:41:28

Postat av: Martina

Men för guds skull vilket fint hus!! Håller tummarna!!



Ni verkar också rymma besök, ska bara råna en bank så kommer jag o hälsar på!

2012-04-13 @ 20:10:23

Postat av: Martina

Och vilken sötnöt till att prata om sköldpaddor!



Lär du honom någon svenska eller blir han helt engelskspråkig? Kanske lite tidigt iofs :)

2012-04-13 @ 20:12:29
URL: http://fantasiee.wordpress.com

Postat av: emma

Huset såg helt otroligt vackert ut :) Jag kommer ner illa bums till er :) Hehe börjar tröttna på skolan lite med alla jälva tentor hit och dit fast det är otroligt roligt :)



Roligt att få köpa hus och sen sätta sitt eget på det som tex tavlor och annat skoj. Men ni får alltså inte sätta upp sånt i hyrehus?



KRAM

2012-04-19 @ 08:25:13
URL: http://emma86.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback