4e natten i bendigo

2010-12-31 @ 07:24:29
blir det ikväll! vilket äventyr det blev utav den här resan!
Tracy har fått skruvar in i benet nu, tyvärr verkar det som hon måste ha det i 3 månader, men det låter som hon får komma hem från sjukhuset om ca 4 veckor, hon har redan varit där i 10 veckor så hon längtar verkligen nu. Tracy är alltså Jacks mamma.
Vi ska handla lite grillad kyckling o annat som man inte behöver bestick etc för att äta och sitta o mysa på motellet ikväll meddans alla andra är på middagar eller ute o super sig fulla!

Jag fick kanooon ont i en tand idag, kändes som det gjorde ont o fem tänder, så fick åka till en tandläkare (trodde jag skulle svimma av smärta) och yep, jag avslutade det här året med en fin rotfyllning, härligt. Måste hitta en tandläkare i Adelaide nu som kan avsluta jobbet, tar ju 3 ggr att fixa en rotfyllning.

Uppmuntrade mig själv med en ny blommig body för 60kr och när jag skulle ta ut pengar så upptäckte jag att jag redan spenderat hela min julklappspeng för inte ett öre fick jag ut! Ja, det är dyrt att bo på motel och äta ute varje dag. Och att behöva köpa nya kläder för vi bara packade för 2 dagar. och tydligen trodde jag det skulle va kallt eftersom jag hade med mig tröjor. det är 40 grader varmt idag.

Nej dags att springa till mataffärn, ska lägga ut en filmsnutt om gräshopporna som är överallt här, jag svär, det är bibliskt, bönderna har stora problem, dom är överallt även i stan, skitäckligt!

Gott Nytt År på er allihopa iallafall, hoppas ni har det bra, o jag ska inte klaga, jag har det bästa sällskapet i världen, Jack o Kody! 

Love love, ring in nya året ordentligt nu! Trailer trash Suzz ska ringa in det genom att sitta utanför motelrummet o dricka rom o cola wohoo!!

Ciao!

Kommentarer

Postat av: Mamma Pia

Bästa julklapparna ever! Kunde inte varit bättre, och skolmaterialet var kanon! Måste ge bort getter igen nästa år, det känns ju lite bra för samvetet i alla fall! Bra val Suzz! Och almanackan var ju underbgar! Gissa mormors reaktion när hon öppnar den! Klapparna kom alltså fram igår den 30 och Cathrine ska få sina idag när jag hämtar henne för stallet. Ok, lång kommentar på ditt inlägg, stackars tand, men det var kanske väntat? Du har väl haft lite ont då o då. Nejdu, trailer-whatever kan du inte kalla dig, då säger mamma stopp!Gott Nytt År!!!!!!!

2010-12-31 @ 11:11:26

Postat av: Ryssan

Ja jag blev ju superglad för mina böcker och Chanel leker för fullt med sina! Men asså shit, 40 grader.. Och bra segt med rotfyllning, gjorde du inte en när du var hemma för 2 år sen? Gott nytt!

2011-01-01 @ 18:04:43
URL: http://catenett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback